Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve amelî eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenleri, yangın sırasında çatı sakinlerinin emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayarak yaşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin dizaynı ve inşaatı, yangın eminği konusunda uzmanlaşmış firmalar aracılığıyla strüktürlmalı ve müntesip yönetmeliklere birebir olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en yarar fiyat politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz düzgün uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın anında dâhilen dışarıya kaçmaya çaldatmaışan kişilerin saf davranışı kendilerini temel kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, örgüldığı gereç ne olursa olsun aynı amaca özen etmektedir.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu boyut kontrolör edilmelidir. 

Kaçış muhtevain kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mikro basamak genişliği, konutlarda 100 mm’den ve özge konstrüksiyonlarda 125 mm' den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki nezdinde örek, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

İnsanların hayatını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla Yangın Çıkış Kapısı emin ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde yaşamsal bir nöbetlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı kontrolünde imal edilmelidir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir sınır da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz etkili bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakarak değçalışmamektedir. Dayanıklılık, bakım ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine bakılırsa sunduğu avantajlara rabıtalı olarak yeni kapı montaj projeniz ciğerin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yeni binalarda belli başlı yüksekliğe iye binaların yangın merdiveni yapmasının mecburi başüstüneğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. ölçün yangın çıkışı ve bapsına malik olan binalarda yangın merdivenleri yapı tasavvurına dahil edilir.

Report this wiki page